De Rugediek - Logo

Camping

Camping De Rugediek heeft vijftien standplaatsen die geschikt zijn voor caravans, campers en tenten en biedt fijne schone sanitaire voorzieningen. Elk 'hofje' is natuurlijk omsloten met groen en ademt een sfeer van rust, luwte en privacy. 

Adults only

Wat is er lekkerder dan een vakantie waarbij je alleen maar tijd aan jezelf en je partner hoeft te besteden? Camping De Rugediek biedt een adults-only concept wat betekent dat de kampeerlocatie alleen toegankelijk is voor volwassenen. Onze camping is gericht op rust, ontspanning en privacy.

Hondenvrij

Bij Camping Rugediek zijn honden niet toegestaan. Mensen met honden vinden elders op Texel een fijn plekje. 

Kom proeven!

Camping De Rugediek innoveert op het produceren van producten uit de eigen moestuin met verschillende soorten noot- en fruitbomen, groenten en kruiden.

 

Hierdoor hopen wij onze gasten en mensen van buitenaf straks te kunnen verblijden met gezonde, lokale en verse producten van 'eigen' camping.

fietsenstalling.jpg

Faciliteiten

Onze camping is van alle gemakken voorzien. Al onze staanplaatsen beschikken over 10 Ampère elektra en watertappunten. Bovendien bieden wij gratis WiFi en is er een overdekte afwasruimte, een wasmachine- en droger. De auto parkeer je aan de rand van de camping op een ruime parkeerplaats binnen de toegangspoort en er is een fietsenschuur met oplaadpunten. 

 

Direct reserveren

rugediek_04.jpg

Algemeen

Camping De Rugediek heeft vijftien ruime kampeerplaatsen die beschikken over elektra en water. De kampeerplaatsen hebben elk een eigen hofje waar je rustig en privé kunt zitten. Bovendien beschikt het hele terrein over gratis wifi en zijn er voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig.

Facebook