De Rugediek - Logo

Huisregels
minicamping De Rugediek

Welkom op onze mooie minicamping

Omdat we alles goed willen laten verlopen op onze camping, willen wij u op een aantal dingen attenderen.

 

De kampeerplaats is op de dag van aankomst na 15:00 uur beschikbaar en op de dag van vertrek dient u voor 10:00 uur de plaats te hebben verlaten.

Het kampeergeld voldoet u 14 dagen voor aankomst zoals aangegeven op de factuur.

 

Auto’s en andere gemotoriseerde vervoermiddelen worden alleen op de dag van aankomst en vertrek op het terrein toegestaan voor het lossen of laden van kampeermiddelen.

Uw auto parkeert u op de parkeerplaats vooraan waar de camping begint.

Respecteer de natuur en houd de omgeving schoon. Om een volgende kampeerder ook een groene grasmat te bieden verzoeken wij u uitsluitend een ventilerend grondzeil te gebruiken. (geen worteldoek). Dit geld evenzo voor een vouwwagen. Het elektrisch verwarmen van de voortent graag alleen in overleg.

 

Bezoek:

Alleen met toestemming van de beheerder kan bezoek worden toegestaan. U bent als kampeerder verantwoordelijk voor uw bezoekers. Bezoekers dienen zich altijd bij aankomst te melden.

Auto’s worden geparkeerd na de doorgang op de tegels naast de schuur. Wij zijn een hond vrije camping, dat geldt ook voor de bezoekers.

 

Receptie:

Voor vragen kunt u bij de beheerder terecht. Gelieve aan te bellen bij de videobel bij het informatiepunt aan de voorzijde van de camping of even ter plaatse aanspreken.

De camping heeft een WIFI verbinding. Het wachtwoord: Fazant2022

Fietsen kunt u reserveren via www.fietsenoptexel.nl de sleutels kunt u ophalen/inleveren bij de beheerder.

 

In geval van nood:

Belt u altijd eerst 112! Daarna belt u 0652482311. U kunt ook een melding maken bij de beheerder ten alle tijden te bereiken via de videobel bij het informatiepunt aan de voorzijde van de camping.

De beheerder is in het bezit van BHV en EHBO! Telefoonnummers voor de huisartsenpost vind u in het toiletgebouw. Hier vind u ook een EHBO koffer.

 

De BBQ:

In verband met brandgevaar is alleen een gas of elektrische BBQ toegestaan. Absoluut geen houtskool gebruiken i.v.m. brandplekken in het gras.

 

 

Toiletgebouw:

Het toiletteren en de sanitaire handelingen dienen uit hygiënisch oogpunt in de daarvoor bestemde ruimte te gebeuren, dus niet in de keuken. Na gebruik van douches, toiletten en wastafels worden deze zo achter gelaten als u ze zelf graag zou aantreffen.

Het toiletgebouw wordt dagelijks schoongemaakt. Tijdens het schoonmaken is het voor gebruik gesloten. Roken is niet toegestaan in het toiletgebouw, evenals het wegwerpen van peuken op het terrein.

De losse vuilwatercontainers, toiletemmers en chemische toiletten uitstorten in de daarvoor bestemde afvoer. Het afvalwater uit de caravan of camper dient te worden opgevangen en niet direct lozen op de grasmat.

 

Achter de schuur vind u diverse containers, gelieve uw afval in de juiste container te gooien. Wij scheiden afval wij hopen u ook. Een glascontainer vind u bij de Lidl in de koog.

 

Was/afwas ruimte:

In de keuken is een aparte wasbak voor textielwasjes. Ook bevinden zich daar een wasmachine en  centrifuge en een koelkast met vriezer. De kosten voor het gebruik van de wasmachine zijn €4.- euro per was beurt. Het koelen van alcoholische dranken in de koelkast word niet toegestaan. Voor u iets in de koelkast zet, graag even uw kampeerplaatsnummer er op zetten.

 

Vermijd beschadiging van het terrein door graven, het betreden van de boomsingels en klimmen over de afrastering. Ga zorgvuldig om met de aanwezige flora en fauna.

 

De nachtrust gaat in om 22:30 uur.

Een ieder die zich op het kampeer terrein ophoudt, wordt geacht op de hoogte te zijn van de huisregels en kan zich niet beroepen op onwetendheid.

 

De eigenaar/beheerder stelt zich op generlei wijze aansprakelijk voor persoonlijke schade of letsel, vermissing, beschadiging of diefstal van goederen van de kampeerder op het terrein. Voor verzekering dient u zelf te zorgen.

 

Minicamping “de Rugediek “ is goedgekeurd door de ANWB en VeKaBo

De regels en voorwaarden zijn daar aan ontleend.

De minicamping is tevens opgenomen in de kleine camping gids van de ANWB en de VeKaBo gids en op internet. Ook zijn wij aangesloten bij VTKB (verenging van Texelse kampeer boeren).

 

Wij hopen dat deze kampeerregels er toe zullen bijdragen, dat u een prettig verblijf op onze camping zult hebben en na afloop terug kunt kijken op een geslaagde vakantie op Texel.

 

Familie Hooijschuur (eigenaar)

Familie de Vries (beheerder)

Facebook